Viime päivät olen pyykännyt sohvan eri osia oikein urakalla. Sohvasta löytyi kissanpissaa ja siitä johtuen on tyynyt pesty kertaalleen ja päälliset vanhimman stressipeikkomme oksentelun takia jo kolmatta kertaa kuivumassa. Toivottavasti eläintarvikeliikkeestä löytyy pissan hajun neutraloijaa sillä sitä itseään löytyy myös sohvan rakenteesta

Samalla kun minulla on pää täynnä räkää ja haamusärkyä hampaissa sekä yletön väsymystila päällä niin ei voisi vähempää kiinnostaa siivoilla kissojen sotkuja, mutta minkäs teet, inhoan sitä hajua enemmän kuin vaivaa Vasta perjantaina on pesutupa-aika jolloin pääsen pesemään jätesäkillisen kissanpissa kankaita, mm sohvan rungon suojakankaan, se kun on niin iso ettei mene meidän kotikoneeseen.

Nyt minä olen rahattomalla kaudella, ei kela eikä sossu tule vastaan... Tein kuntoutustuki hakemuksen ja työkyvyttömyyseläkehakemuksen, molempien käsittelyssä menee kauan.  Jos minut hyväksytään kuntoutukseen on sitten selvittävä joka arkipäivä toiselle puolelle Helsinkiä ilman autoa, onneksi on reittiopas... Ja onneksi asutaan Helsingissä, Vantaalla asuessa meni omaisuus pakollisiin matkoihin julkisilla kun aina tarvitsi seutulippua meni minne vain.

Tehtiin radikaali ratkaisu kukkien sijoituspaikasta ja pistettiin ne jo nyt parvekkeelle vaikka lunta on maassa vielä paljon. Lämpötila lasitetulla parvekkeella nousee yölläkin reilusti plussan puolelle joten siellähän ovat naapureitten ihmetykseksi.