Kaiken sen stressaamisen seurauksena iski kunnon flunssa, niin voimat vievä hivutustauti ettei jaksa edes olla soziaalinen ja kommentoida addifoorumilla kenellekään, joten te jotka luette sitä ja tätä niin kertokaa siellä muillekin etten vielä ole lukkojen takana

Tyttökissa on nyt päättänyt tappaa vanhimman ja aremman kollimme, sama meno on jatkunut jo neljä vrk eikä näytä muuttuvan, ja alku meni niin hyvin , kimppuun käy hampaat edellä heti kun toisen näkee, poika parka on jo lähes hermoheikossa tilassa jatkuvasta stressistä ja eristämisestä. Tyttö ja poika vuorottelevat 12h jaksoissa eristettyä elämää koska kummatkin hyväksyvät nuoremman poikamme kaverikseen. Jos olisivat koiria osaisin ratkaista tilanteen kouluttamisella, mutta kissojen kyseessä ollessa se on minulle nyt liian työlästä. Aivan kuin giardian häätökin, lääkäri määräsi häätölääkettä jonka selosteessa kuitenkin luki että se on tarkoitettu giardian aiheuttamien sairauksien hoitoon, ei itse häätöön ja lisäksi a´75 euroa maksavat  niskaan hierottavat liuokset pojille (=150 €) Ja etsiessäni tietoa netistä sain selville että Axilur 5 päivän kuurina tehoaa JOS samaan aikaan desinfioidaan kaikki kissojen oleskelupaikat ja vaihdetaan hiekat sekä desinfioidaan hiekka-astiat joka tarpeen teon jälkeen ja viedään laboratorioon tutkittavaksi kakkanäytteet 2-3 x koko operaation ajan.

Olkoon, en kykene tuohon, ehkä siinä vaiheessa kun muutamme uuteen asuntoon.... Epäilen ...

Positiivinen mieli on kyllä kumma asia, vaikka potkitaan päähän urakalla niin viimeistään seuraavana aamuna ei tunnu enää mitenkään epätoivoiselta vaan asiat on ihan okei Tämä seikka tietenkin estää ryhtymästä korjaaviin toimenpiteisiin ja asiat jäävät levälleen mikä aiheuttaa lisää hankaluuksia > >>>>>ja kehä jatkaa laajenemistaan.

Rotukoirien hinnat ovat muuten aivan käsittämättömät, pääosin yli 1000 euroa! Jos pentueessa on esim. 5 pentua ja pentueen yhteiset kulut ruokineen, eläinlääkäri käynteineen ja astutuksineen max 1500 ekua niin puhdasta tuloa jää kuitenkin 3500 ekua, aikamoinen rahasumma minusta, siinä on enää turhaa puhua pelkästä rakkaudesta rotuun

Entä miten hankkii sitten tämmöinen ihminen koiran jolla on aikaa ja tietotaitoa kouluttaa sekä koheltaa koiransa kanssa muttei tuloja kuin sen 500 ekua kuukaudessa? Olenko syömättä muutaman kuukauden vai mitä teen, hankinko sekarotuisen koiran joista täällä pääkaupunkiseudulla myös pyydetään n.500 ekua, vai mitä minä teen? Säästäminen tällaisista tuloista ei ole mahdollista järkevässä aikataulussa joten sen voi unohtaa, kaikki irtain jota ei tarvita on jo myyty kirppiksellä eikä sukulaisistakaan ole tässä apua.

Jos keksit jonkin keinon, pliiz kerro se minulle!