Kesäkuu, miksi kuitenkin on näin kylmää? Odotan koko vuoden lämpöä ja aurinkoa ja mitä saan täällä suvisuomessa; +15 ja sika kovaa tuulta viikosta toiseen, aurinko jaksaa näyttäytyä viikossa sen kaksi kertaa pikapikaa ja hetkikohta takaisin pilven taa piiloon Tämä jos mikä on hyvä kannustin opetella englantia kunnolla, oikein odotan sitä hetkeä kun pääsen täältä pois kärvistelemästä!

Kahden päivän päästä täytän taas yhden vuoden lisää, eipä missään tunnu. Ikä lähentelee kohta keski-ikää ja kai sitä pitäisi pukeutua jakkuun ja järkeviin korkokenkiin, miksi pitäisi olla kuin muutkin, samasta muotista samalta työpöydältä kotoisin? Uskon että vielä rollaattorilla kurvaillessani nipistelen hoikkia pitkähiuksisia hoitsupoikia takapuolista ja puhun äänekkäästi sopimattomia yleiseen ympäristöön kuulumattomalla tavallani     

Ohjelmaa on taas niin ettei kaikkeen ehdi edes mukaan, juuri kävin Ruotsin risteilyllä ostamassa uudet liian pienet kengät ja viikonloppu oli yhtä matalalentoa kaverin 40v. bileistä omiin synttäri picnikkiini ja taas keskiviikkona on lähtö Tallinnaan ja viikonloppu menee kokatessa 40 hengelle täys ylöspidon paintball sodan merkeissä.

Kissan synnytys lähenee, ensi keskiviikon tienoilla on odotettavissa unettomia öitä. Toivottavasti saan ne pari pissattua kaappia hajuttomiksi ennen h-hetkeä. Kokeilen vielä yhtä tuotetta, Hajuton nimeltään, jos se toimii niin mutta en paljoa enää jaksa uskoa ihmeisiin.

Tyttö tulee kolmeksi viikoksi meille asumaan, toivottavasti minun hermoni jaksavat sen ajan, nyt kun on mennyt ihmeen hyvin taas hetken.                                             

Kuntoutussäätiö kunnioitti minua taas kirjeellä, olivat kokoustaneet ja tahtovat minulta vielä lisäselvitystä kuinka olen kuntoutunut ADHD lääkkeen ansiosta jotta osaavat päättää olenko kelvollinen vai liian hyväkuntoinen heidän kuntoutustoimiinsa. En minä tiedä, lääke auttaa niin että toiminnanohjaus on helpompaa eikä ajatus katkea niin helposti, unohtelen silti asioita ja itseluottamus on pohjamudissa Itseäni on kuitenkin helpompi sietää näin valoisan aikana