Paljon on tapahtunut enkä tietenkään ole saanut tänne sanoja esiin laitettua. Koiralle saatiin nimi väkisin väännettyä, luovutin kun pääkoppa löi vain tyhjää ja annoin miehen päättää. Pennusta tuli Knaappi vaikka puhekielessä se ensimmäinen K jää pois, nimi tarkoittaa keskiaikaista jalkaväen sotamiestä, mitä tekemistä sillä on koiran kanssa ei ihan auennut minulle, mutta onpa nyt sitten nimi koiruudella.

Onneksi pääosin hyvää on sattunut, sillä tyttö on tutkimuksissa jo pitkällä DG:n saamiseksi, itsekin pääsin sinne sanomaan sanaseni, ja niitähän riittää niin ettei lääkäri meinannut perässä pysyä. Onneksi osaan kertoa juuri näistä addi vaikeuksista joita tytöllä on koska isänsä ei siellä ollut taas muuta sanonut kuin että "En tiiä, kai meillä riidellään niinkuin muissakin perheissä, ei tolla mitään oo..."

Add/Ass poikani on päässyt Hyksin neurolle ja saanut jo toiset lääkkeet kokeiltavaksi ja lääkärinsä on kuulemma hyvä tapaus itsekin. Pojalla on muutto edessä kuunvaihteessa, sen jälkeen pitää taas etsiä hänelle koiraa kun edellinen piti lopettaa kaksi päivää saamisen jälkeen siitä syystä että sillä oli Parvovirus niin pahana ettei eläinlääkäri antanut mitään toivoa.

Sinne meni lähes 350 euroa ja pojalta luottamus Virolaisiin koiranpennunmyyjiin. Se oli toimeentulotuella elävälle pojalleni paha paikka.

Omat rahani alkoivat jälleen juosta helmikuuhun asti jolloin pitää taas mennä lääkäriin tarkistamaan olenko yllättäen parantunut vammauttavasta masennuksestani. Koira kyllä auttaa, ainakaan vielä en ole vajonnut sängynpohjalle kun on pakko monta kertaa päivässä mennä ulos ja tehdä kerran päivässä yli tunnin lenkki metsässä, onneksi voin tehdä sen kun on vielä valoisaa.

Rahaton kauteni aiheutti sen että saimme taas häätöuhkauksen kiinteistöyhtiöltä ja nyt maksamme puolitoista kertaista vuokraa vuoden loppuun asti mutta tiukille vetää, sen jälkeen kun siitä on selvitty laitan uuden pienemmän asunnon hakuun. Nyt asumme 4h+k kun huonetta pienempikin riittää kun tuo tyttö ei enää asu meillä.

Kissanpennuista yksi on enää myymättä ja tuo tyttöpentu Bella tottuu tässä samalla hyvin myös koiraan. Meille jäi poikapentu joka sai nimekseen Riepu syystä että koira luuttuaa sillä lattiaa joka päivä. Naapilla on hampaitten vaihtumiskausi eikä koulutusnamien syönti onnistu joten juustolla ja muilla poikkeusherkuilla koulutusta jatketaan tämän haitan yli. Nyt on menossa vahtimiskausi jota kitketään pois, mitään kerrostalohaukkujaa tuosta ei tehdä. Koirapuistossa on toinen ongelma, Naappi nimittäin omaa niin ison egon että se hyppii tauotta muitten selkään jos vain saa, ja pentuna se saa sen vielä anteeksi mutta jos annan tuon käytöksen vahvistua niin siitä seuraa ongelmia kun koira aikuistuu. Koulutus jatkuu.

Tänään viedään Riepu ja Naappi sekä pojan Riesa eläinlääkäriin, kissoilta napsaistaan pallit pois ja koiruus käy läpi terveystarkastuksen jotta voin hankkia sille eläinvakuutuksen eläinlääkärikuluja kattamaan tarvittaessa.

Keramiikkakurssilla käyn joka maanantai ja siellä on mukavaa, niin kivaa että ilmoitin jo jatkavani keväällä, taidetta ja käyttöesineitä syntyy semmoisella vauhdilla että joitakin kanssaopiskelijoita ihan hirvittää. laitan tänne kuvia niistä kun saan niitä kotiin useampia.

Oma masennusterapiani muutti toiseen kaupunginosaan enkä ole saanut uutta aikaa, minunko se pitää hankkia ja etsiä, masennuspotilaan jolla on adhd? Ja kaamos painaa päälle, joka vuosi ihmettelen miksi asun täällä pimeässä ja kylmässä