Joulukuu ei ole valon ja ilon juhlakuukausi.

Joulun vietto aiheuttaa joka vuosi aina vain pahenevan stressin ja turhautumisen.

Osta lahjat, tee lahjat, siivoa, osta juhlaruoat, tee juhlaruoat ITSE! Jaa lahjat sinne sun tänne, juokse, kiirehdi, kiirehdi ja kiirehdi vielä lisää, silti mikään ei tule niin valmiiksi kuin tahdot tai kuvittelet. Vietä joulu anoppilassa, mene joulunpyhinä vielä toistuvastikkin anoppilaan syömään. Kaunistaudu, sillä on miehen työpaikan pikkujoulutilaisuus ja itse se joulun pääjuhlakin tulossa, hanki uudet vaatteet ja muista sheivata kainalot!!!!

Olen lihava, mikään ei istu kunnolla päällä eikä ole rahaa ostaa kalliita hyvin istuvia merkkivaatteita. Olen vanha, tästä naamasta ei saa 20 vuotiasta enää kuin veitsellä ja botoxilla. Olen huonokäytöksinen, minkäs teen kun on tämä ADHD joka pistää sanomaan jotain epäkorrektia aina epäsopivaan aikaan. Syön hitaammin kuin muut, aina joutuvat odottelemaan minua, joka jumalan joulu!

Huomenna alkaa koitos, miehen firman pikkujoulut ja arvaa vaan olenko vieläkään värjännyt tukkaani vaikka väri odottaa kylpyhuoneessa. Ei muuta kuin aamulla hopi hopi ylös sängystä, koira ulos lenkille ja väriä tukkaan. Oma puunaus ja kiireellä käväisy pojan tupaantuliais bileissä ja sieltä lennossa niihin toisiin, kuinkahan rentoutunut sitä illalla olenkaan? Jouluna ja juhannuksena aina huomaa kuinka inhoaa kiirettä ja hössötystä, rauhallinen joulu omien rakkaitten kesken ilman ajelua eestaas ja jos joskus ei tarvitsisi huolehtia rahojen riittävyydestä ja osaisi aikatauluttaa ja olisi sitä ajantajua...... Ja sioille kasvaa siivet.......