Ostin Ruskovillalta vihreän silmikkohupun ja kun katsoin se päässäni peiliin huomasin muistuttavani erehdyttävästi Turtles kilpikonnaninja hahmoa

Piti jotain lisäsuojaa hankkia näille paukkupakkasille ja koska karhunturkkista kokohaalaria ei mistään löydy niin pitää suojautua pienemmillä vaatekappaleilla. Vaan on siinä kanssaliikkujilla kummasteltavaa, piti laittaa vielä pipo hupun päälle etten ihan polla pyöreänä tuolla liiku. Mutta kyllä tarkeni, tunti meni koirapuistossa hujauksessa kun ei palellut mistään, yleensä naama ensin alkaa oireilemaan ja vasta sitten muu kroppa ja nyt kun nassu pysyi lampimänä niin vasta sormista ja jaloista huomasi ajan kuluneen. Naappi sai pitkästä aikaa monta leikkikaveria, suurin oli uros berhardilainen. Koko ei koirille haittaa mitään sillä niillä on ihanteellinen suhtautuminen toisiinsa, kaikki ovat samalla viivalla koska ne ovat koiria oli koko tai näkö mitä tahansa. Siinä olisi meillä ihmisillä paljon opittavaa!

Tytön koulun kuraattori soitti minulle vaikka koulu on hiihtoloman takia kiinni ja antoi numeron josta voin kysyä tytön tutkimusten edistymistä Ehkä jo huomenna otan ja soitan sinne.