Tikulla silmään, juu, lukaisin vanhat postaukseni ja huomasin etten kauhean selvää tekstiä suolla kiihtyneessä tilassa. Eikä näitä juuri muunlaisessa tilassa kirjoittele

Malta on se kohde minne lopulta päädyttiin kun kesän lomakohdetta etsittiin Sinne mennään elokuussa kun siellä on 35-40 astetta kuumaa ja pilvetöntä, merivesikin on 28 asteista tahdon sinne juuri silloin kun siellä on vähemmän turisteja liiallisen kuumuuden vuoksi ja taattu meren lämpötila. Me rakastamme snorklaamista ja kun vesi on noin ihanan lämmintä niin minä varmasti vietän suurimman osan lomastani naama alaspäin ja selkä kohden aurinkoa, loppupäivän nassuani koristaakin kiva maskirinkula joka ei häviä muutamaan tuntiin vaikka kuinka hieroisi tai tekisi muita elvyttäviä toimenpiteitä kasvoilleen.

Pitää sitä idänreissua vielä suunnitella, ottaa selvää hinnoista ja matkoista ja kohteista assimaisella perusteellisuudellani.

Lääkäri on määrännyt minut saikulle 31.8 asti ja Kelalta ja Eläke Fennialta tuli jo rahaakin, mikäs nyt on kun kaikki taas sujuu?

Kiipulassa käyn haastattelussa ylihuomenna jotta selviää pääsenkö sinne "Ammatilliseen aikuisten pitkäkestoiseen kuntoutuskurssiin" joka kai alkaisi elokuussa, menee osin päällekäin lomani kanssa mutta koska seuraava alkaa vasta lokakuussa niin siihen on taas liian pitkä aika, toivon että minut hyväksytään sinne.

Ensi viikonloppuna pitää järjestää tyttäreni 16v. juhlat, yritän olla stressaamatta niiden järjestämisestä.