Sain ajan MTT:n masislekurille 10 päivä elokuuta, en ole saanut sinne kontaktia kevään jälkeen kun ilmoitin että haluan uuden terapeutin! Tämähän ei edes hämmästyttänyt minua, aika heitteillä hoito siellä on ollut aina Nyt pelottaa että miten minun käy kun ulospäin näytän kai normilta mutta pää ei kestä stressiä ja kiirettä yhtään vaan toiminta lamaantuu ja ajatukset hajoaa täysin. Miten vakuutan tilanteeni jälleen uudelle lääkärille joka ei taatusti tutki papereitani etukäteen eikä siis tiedä edes ADHDstäni

Lennonjohtajien lakko uhkaa, meillä on 12 päivä lento Maltalle ja vaihtoaikaa välissä vain 55min eli jos lento viivästyy niin voimme myöhästyä jatkolennoltamme   Eipä sitä juuri muita stressin aiheita tarvitakaan.

Kissanpennut rokotetaan toisen kerran samana päivänä kuin sain lekuriajan ja liian lähellä ajallisesti joten en taas tiedä miten tämän järjestän. Toivon että suurin osa, jollei kaikki, kissanpennut ovat uusissa kodeissaan kun palaamme matkalta. On ne kovin söpöjä mutta niin työläitä hoitaa ja nyt kun mulla ei ole lääkitystä ADHDheni niin kaikki sähähtely ja rymistely kiristää hermojani. Emo menee kohdunpoistoon ylihuomenna ja odotan että sen jälkeen tilanne normalisoituu ja kissat voivat taas olla samoissa tiloissa kuten ennenkin.

Tytöllä oli viimeinen lääkäriaika niissä psykologisissa tutkimuksissaan, lääkäri otti nokkiinsa kun sanoin ettei ADHD ole psykologinen vaiva vaan neurologinen eikä sitä psykoterapialla poisteta. No, tutkimustulokset kuullaan loman jälkeen, saa sitten nähdä, jotenkin en osaa odottaa niistä kovinkaan hyviä tuloksia. On luotto mennyt psykologeihin aika matalaksi jo ihan omista hoitokokemuksistani.

Hoitovirheilmoitusta tms. ei ole vielä tehty tytön kohtelusta, kyllä se joskus tulee tehtyä, on sentäs paperitkin esillä ja tallessa.