Pistän ensin ranskalaisilla viivoilla asiat jottei ne unohdu.

-Iipi kuoli

Eli rakas koiranpentumme Iipi sai Maltan matkamme aikana hoidossa ollessaan Parvoviruksen ja kuoli tehohoidossa saamaansa sydänkohtaukseen kolme päivää paluumme jälkeen. Suru on suunnaton ja ikävä kovaa. Uutta koiraa on taas turha toivoakaan sillä viirus on ja pysyy kodissa kuukausia eikä rahaa ole, pitää siis muuttaa ensin ja hankkia sitten rahaa uuteen pentuun. Näissä on vain pari estettä....

-maltan matka

Matka sujui hyvin, sain vain yhden raivarin julkisella paikalla, tätä edelsi 7 tunnin syömättömyys ja pettymys pettymyksen perään, sitten keitti yhtäkkiä yli kun tarjoilija sanoi että valitkaa ruokanne nopeasti, keittiö menee just kiinni! Kun ensin olin valinnut listalta ruoan ja sit saanut kuulla ettei se lista ole käytössä, en vain pysty asennoitumaan siihen mitä söisin jos olen ensin valinnut jotain. Minussa on liikaa aspergeria Sinkosin siitä paikasta pois ja lähdin kävelemään katua hotellille päin, mies ja tytär juoksivat minut kiinni ja kun vaadin miestä ratkaisemaan tilanteen eli mihin menemme syömään kun  paikat pistävät jo kiinni eikä hänellä ollut antaa mitään ratkaisua niin suutuin vielä enemmän ja lähdin yksikseni hotellille, eksyin matkalla ja muut juoksivat minut kiinni, tällöin mies jo oli kaivanut pähkinöitä repustaan!!!! Mutta olin niin keskittymiskyvyttrömässä tilassa etten oikein pystynyt niitä montaa syömään. Onneksi löysimme lopulta avoinna olevan ravintolan Tytär käyttäytyi yllättävän hyvin matkan ajan

                                                      

Muuten nautin lämmöstä ja meressä kellumisesta sydämeni kyllyydestä, en olisi tahtonut palata takaisin, varsinkin kun sieltä saisi kalustetun asunnon vain 350e kk!

Kotiin unohtui juuri se paperi johon olin tehnyt monen tunnin työn etsiessäni kohteita ja tietoja kivoista paikoista, joten jäi monta hienoa paikkaa näkemättä tämän pirun ADHdni takia, samoin emme saaneet enää lippuja Hypogeumiin vaikka olin siitä miehelle puhunut kuukausia etukäteen mutta kun ei tehty sitä silloin niin viimeisellä viikolla se oli jo mahdotonta, se vitutti ja rankasti!

 

-mtt

Terapeutti joka kohteli minua kuin kuraa soitti minulle ja haukkui minut pystyyn siitä etten ole käynyt istunnoilla sekä uhkaili hoitosuhteen purulla kun hoidoista ei näemmä hänen mukaansa ole ollut mitään hyötyä, käskin hänen etsiä käsiinsä sen kirjeen jonka olin lähettänyt sekä toimintaterapeutille että osastonlääkärille vai mikä se nyt olikaan ja lukea kirjeeni sekä soittamaan sen jälkeen jos vielä on pokkaa se tehdä. Ei ole soittoa kuulunut Oikeasti tarvitsisin jonkun jolle purkaa mieltäni, masennus on niin pinnassa ettei tarvita paljoakaan kun minulla on itkukohtaus päällä.

-konventti

Järjestin keskiaikaseuramme jäsenistölle koulutusviikonlopun täysylöspidolla, rankkaa oli varsinkin kun piti samaan aikaan olla opettamassa ja kokkina, eipä tarvitse seuraavaan kahteen vuoteen mitään tehdäkään tuommoista, eikä järjestää mitään

-kela

Ei ole vieläkään antanut päätöstä kuntoutustuestani, eli suomeksi sanottuna rahaa ei ole eikä näy tulevankaan. Viimeisillä euroilla pelaan Sitten kun Kela on ratkaissut osansa niin menee vielä aikaa jotta Eläke Fennia tekee oman päätöksensä.

-vuokravelka

Kasvaa kun mies ei saanut lomarahojaan kesätyöläisen tekemän virheen takia eikä mulla ole rahaa, ehkä tämän vuoden puolella saadaan se kuntoon, ainakin ennen kuin tulee häätöuhka luukusta! Ennenkuin on saatu velat maksettua ei saada isännöitsijän todistusta jotta päästäisiin hakemaan halvempaa asuntoa, tää on niin perseestä!

-masennus

Lisääntyy kokoajan, kaikki nämä vastaiskut painavat mielen matalammaksi ja matalammaksi, pelkään etten kohta pysty mihinkään, kuin pari vuotta takaperin jolloin olin ihan suljetun osaston kunnossa.

-adhd

Uusi lääke olisi kokeiltavissa, olisi vaan sitä rahaa hakea se apteekista   Onneksi pahimmat oireet ovat helpottaneet VHH ruokavalioon siirtymisen jälkeen huomattavasti mutta silti, ei neurologista omituisuutta mikään korjaa vaikka oireita helpottaisikin.