Nyt kun olen karpannut noin puoli vuotta ja kiloja on lähtenyt -8 ja vyötäröstä -18 cm niin ajattelin listata tuntemuksiani.

1. Unentarve on vähentynyt, enää ei väsytä keskellä päivää ja uni tulee helpommin sekä aamuisin herääminen on selvästi helpompaa.

2. Vatsa toimii hyvin, ei pieretä, ei turvota eikä ummeta vaan toiminta on normaalia. Huvittaa kaikenlaiset Olo ja Aktivia jogurttimainokset

3. Mieliala pysyy tasaisena, ei ole enää mitään itkupotkuraivareita kun on NIIIIIIN NÄLKÄ!!!!!! vaan nälkä ilmenee pienenä heikotuksena joka ei vaadi välitöntä toimintaa.

4. Hermoni pysyvät paremmin hallinnassa enkä äsähdä pienestäkin vastuksesta.

5. Vaatteet istuvat kauniimmin päällä Ja olen jo saanut nauttia vaatteiden ostamisesta ihan tavallisesta kaupasta

6. Kasvoni ovat saamassa takaisin entisen kiinteämmän ja nuorekkaamman muotonsa kun pöhötys katoaa.

7. Oloni on perusterve, mistään ei vaivaa eikä kolota.

8. Alan taas pitää itseäni naisellisena ja seksikkäänä.

 

Huonoja puolia taas on ilmennyt näin;

1. Uudet vaatteet ovat tuhottoman kalliita näin vähävaraiselle kuin minä.

2. En uskalla ommella mitään itselleni kun kuitenkin laihdun siitä ulos niin nopeasti etten ehdi kovasta työstä nauttia kuin muutaman kerran.

3. Ruoanlaittoon joutuu paneutumaan enemmän joka päivä.

4. Tiukka hiilarirajani 20g per päivä on aiheuttanut sen että jalat väsyvät nopeasti esim. porrasnousussa.

5. Joudun jatkuvasti puolustelemaan ruokavaliotani KAIKILLE! Jokaisella tuntuu olevan oikeus kritisoida sitä mitä suuhuni laitan, luulisi sen olevan omassa päätäntävallassani mitä syön?

6. Minun on vaikea olla puhumatta karppauksen terveysvaikutuksista kun huomaan ystäväni tai sukulaiseni "pahoinpitelevän" itseään ruoalla.

 

Vaikka ruokavalio ei poista ADHD:tä eikä kaamosmasennusta tai masennusta hoitamattomasta ADHD:sta niin kaiken kaikkiaan hyviä puolia on enemmän ja jatkan pienenemistäni voisula suupielestä valuen