Nyt kokeillaan ADHDlääkettä nimeltään Medikinet 20mg x 3 kertaa vrk annoksella, joillakin riittää jo 10 mg mutta en ole huomannut itselläni 20 mg olevan mitään vaikutusta toimintakykyyni. Minun on todella vaikea sitoutua tähän lääkitykseen, unohdan ottaa päivän ensimmäisen pillerin enkä edes tiedä milloin pitäisi ottaa ne kaksi muuta kun en huomaa mitään lääkkeen laskuakaan. Tänään olen päättänyt ottaa iltapäivällä tuplasatsin kokeilumielessä, mies kyllä huomaa jos minusta tulee järkevämmin toimiva nainen .

Hukkaamani ripsiväri ei ollut enää kaupassa, mutta pari päivää myöhemmin mies kaivoi sen esiin parvekkeella olevasta olutkassista! Minulla ei ole vieläkään muistikuvaa sen pakkaamisesta kassiin kaupalla! No, hyvä kun oli tallessa. Harmittaa vaan että sekin stressi ja rahanmenetys käytetyn bussilipun muodossa olisi saanut jäädä kokematta.

Tytöllä on huomenna lääkäriaika ja minä olin merkinnyt sen itselleni kännyyn muistutuksiin tänään olevaksi, uskon sen olevan huomenna koska tyttö on sen kalenteriini itse kirjoittanut, tai sitten meitä on tässä kaksi täydellisen sekopäätä asialla.

En yleensäkään voi luottaa siihen että kalenterin merkinnät ovat oikeilla päivillä tms. koska minulta vaatii erittäin hyvää vireystilaa ja tilannekeskittymistä ettei virheitä tule. Ja kaikki asiat pitää merkitä heti ylös, muuten seuraava päähän iskeytyvä ajatus jyrää edellisen muistijäljen alleen eikä minulle jää mitään mieleen edellisestä ajatuksesta, ei ole yksi eikä kaksi kertaa päivässä kun seisahdun kesken liikkeen ja ihmettelen mitä olin menossa tekemään. Näihin ongelmiin odotan saavani apua uudesta lääkkeestä.

Miehen firman pikkujoulut meni hyvin ja sain kehuja tyylistäni, kannatti siis panostaa. Itse olisin jatkoilla jaksanut viipyä pidempäänkin mutta miehellä tuli väsy jo kello 03.00. Tilannetajuttomaan tapaani päädyin ruokapöydässä lähes paasaamaan karppauksen hyvästä sanomasta ja näin edesautoin karppaususkonnon levittämistä

Kelalta ei ole vielä(kään) tullut mitään viestiä että sairaslomani olisi käsitelty ja rahaa olisi tulossa, en siis odota saavani mistään rahaa ennen joulua ja joululahjat on suureltaosin hankkimatta. Matkakortissa ei enää ole arvoa kuin yhteen suuntaan olevaan matkaan, toivottavasti ei tarvitse matkustaa viikkoon minnekään koska meiltä menee taas vuoroviikoksi auto miehen perheen käyttöön. Katsoinpa tilanteen kalenteristani  Tällä viikolla on kaksi rahanmenoa tiedossa ja molemmat vaativat bussilla matkustamista, ensin menen kahvilaan haastateltavaksi ADHD vanhemmuudestani ja perjantaina on syöminki Pasilan Martinassa karppausfoorumilaisten kanssa. Jostain on siis pakko saada vähän valuuttaa!

Ei voi kuin uskoa tulevaisuuteen ja siihen että asiat yleensä tuppaavat järjestymään parhaimmin päin.