Jouluateralla oli lasteni lisäksi myös äitini, taitaa olla viimeinen kerta kun hän nämä portaat pystyy kiipeämään, saimme kuulla että isäpuolestani on löydetty syöpäkasvaimia ja ennuste on huono. Ei jää sitä miestä ikävä, kaikkia ajatellen pitää toivoa että loppu on nopea ja kivuton. Joulut on nyt vietetty ja käyty anoppilassa tapaninpäivän jouluaterialla, miehet kävivät ensin saunassa ja sen jälkeen minä, muut naiset eivät tällä kertaa saunaan halunneet. Saunoin lyhyesti ja olin kuivaamassa ilmakihartimella tukkaani kun anoppi kävi minua hoputtamassa että muut ovat jo pöydässä! En ole ikinä aiemmin meikannut ja pukenut yhtä nopeasti kuin tuolla kertaa ja menin pöytään kesken alkuruokien syönnin. Jossain välissä kesken ateroinnin minulle nälvittiin ruokavaliostani, on se kumma ettei kukaan nälvi lihavaa joka mässää mutta lihavalle joka laihtuu itselleen sopivalla laihdutusmenetelmällä sopii kyllä vinoilla. Ja tämä tuli toisen ammattikokin suusta vielä, ei voi kuin ajatella että siinä menee opinnot hukkaan jos ei enää valmistumisen jälkeen katso tarpeelliseksi oppia uutta tutkittua asiaa ravinnosta.

Tytön ex poikakaveri pahoinpiteli tyttöä julkisella paikalla ja asia on nyt poliisin käsissä, juuri tänään kävimme antamassa lausunnon. Tytön tilanne on nyt semmoinen että seuraava karkureissu antaa aiheen huostaanottoon. Kumpikaan vanhemmista ei enää jaksa eikä ole enää mitään toimivia keinoja käytössä. Nyt on taas hetken mennyt hyvin kun tyttö ei ole käynytkään koulussa. Pitää maksaa itse hänet ADHD tutkimuksiin yksityiselle kun kerran kunnallisella ei haluta määrittää vaivaa kunnolla vaikka tehtiin kattavat testitkin niin silti annettiin vain "Määrittelemätön" diaknoosi, ei se riitä kun tytön elämä menee päin seinää ilman riittävää tukea ja tilan tunnistusta. Yksityiseltä voisin saada lähetteen, mutta se maksaa noin 200e/h.

Eläke Fennialta tuli maksuilmoitus, nyt on taas mistä maksaa laskuja, maksoin heti koiran loppumaksun Nyt Rico on oikeasti meidän

Kastraatiota odotellessa Se tapahtuu heti kun saan kelan rahat.

Medikinet lääkityksen tilanne on se että olen ottanut 60mg kerralla ja 3h jälkeen uudet 60mg eli ihan älyttömät annostukset muttei tunnu mitään missään silti, mitähän blaseboja mulle on oikein myytykään?

Miehellä on jokatalvinen synkkyyskautensa, äksyilee ja haluaa vain pelata koneellaan rauhassa, töihinkin jätti menemättä kahtena päivänä. Minulle iskee aina tuolloin paniikki kun toinen ei puhu mutta mörköilee, ehkä se on taas ohi kun hän lähti tänään normisti töihin.