Sain tehtyä sen kirjeen edellisestä blogikirjoituksestani ja vietyä sen sekä osastoylilääkärille että lääkärilleni ja se pisti asioita tapahtumaan, seuraavana päivänä soitti lääkäri ja terppani ja molemmat ovat lähdössä pois, lääkärini lupasi tehdä heti sen B lausunnon! Seuraavana päivänä hain sen ja toimitin itse kelaan joka on samassa talossa! Muutoin postituksessa ja postissa olisi mennyt noin 4 päivää!!! Kelassa pyysin heti kiirehdintä merkinnän ja nyt vain odottelen päätöstä. Mitään väliaikatietoja kelasta ei saa eikä henkilöä joka päätöksen tekee kerrota etukäteen, päätökset tehdään Kuopiossa joten ovellekaan ei oikein voi mennä norkoilemaan angry

Hääpäivänvietto Naantali spassa meni mönkään ja seuraava viritelmä on nyt kylpyläreissu Tallinnaan, pahoin pelkään ettei sekään onnistu, kaikki on kiinni vain rahasta. Tein toimeentulotukilaskelman ja se näytti että miinuksilla mennään joka kuukausi rajaa hipoen, eihän se todellista tilannetta näytä koska siinä ei ole kaikkia laskuja ja elukoiden kustannuksia eikä tyttären kuluja, tytär on yhä isällään kirjoissa eikä isä maksa minulle mitään.

Tyttö kävi taas Diacorissa lekurilla ja saatiin uudet lääkkeet, nämä toimii ilman kummempia sivareita mutta annostus on iso, yksi 30kpl paketti riittää 10 päivää eli kuussa hintaa tulee noin 81e
Tyttö kävi tutustumassa uuteen kouluun ja aloittaa siellä pajamuotoisen opiskelun syksyllä, valoisampaan suuntaan mennään sentään tämä hetki.

Koira ei tule mukaan Visbyyn sillä en ole pystynyt maksamaan niitä rokotuksia, toivon että poikani ottaa sen matkaviikoksi hoitoonsa, muutoin on edessä taas ongelma.

Liikaa asioita levällään ja kaikki on kiinni vain rahasta.

Visbynreissu on elänyt kuin pahin adhd, milloin liikaa porukkaa, milloin liian vähän, juupas eipäs ja kaikkea siltä väliltä, nyt on taas tilanne että 6 hengen taloon ängetään 9 ihmistä joista kaksi lasta ja kolme nuorta, 4 hengen hytit laivoilla on ongelma, autot alkaa olla äärirajoillaan ja sänkyjä ei kaikille riitä talossa.

Synttärit lähestyy, en laita itse tikkua ristiin enkä muistuta miestä enkä lapsia, en usko että mitään tapahtuu mutta onneksi kaveri järjestää bileet joten ei tarvitse yksin kotona surra tapahtumattomuutta.