Olen koko aamun kipuillut ja ahdistusta potenut sen asian takia että on maanantai ja tarvitsen koomapäivän mutta minulla olisi Kättärin aika Papa kokeeseen kello 10.10, en halua mennä siihen sillä se sattuu aivan sikana, kiitos kipuyliherkkyyteni 
frown 
Joten soitin  ja siirsin aikaa viikolla, jospa silloin olisin sisäistänyt asian paremmin ja jopa menen sinne. Samalla selvisi se seikka että aika olisi ollut vasta huomenna!  Siis jos tänään olisin tsempannut itseni sinne niin takaisin olisi pitänyt palata tyhjin toimin ja huomenna sama juttu uudestaan! En ihan vetoa olisi sen huomisen käynnin puolesta veikannut.
Ja nyt ahdistaa! Aina kun teen jotain tämmöistä että perun ja jahkaan ja kipuilen niin sitä seuraa ahdistus frown
Stressitaso on ollut jo usean päivän korkealla johtuen totaalisesta rahattomuudesta, onneksi äiti riensi pyytämättä apuun heart Nyt on auto tankattu ja tytön matkakortti ladattu ja uudet lääkkeet hankittu tytölle jotta  koulunkäynti on mahdollista uudessa koulussa alkaen tänään, siksi piti itsenikin kiskoa ylös sängystä jo ennen kello seitsemää enkä stressin takia ole nukkunut yhtään kokonaista ehjää yötä ainakaan viikkoon. 

Tietokone hajosi enkä pääse enää adhd sivustolle, en muista osoitetta ja salasanat sekä tunnukset ovat tietty teillä tietymättömillä, onneksi face ja karppifoorumi toimivat yhä etten ihan sosiaalisessa tyhjiössä sentään ole.
Tiskikone on rikki ja tiskiä tietty monen päivän ajalta, kuivausrumpu sentään tuli kuntoon, vihdoin viimein! Sehän hajosi jo ennen Visbyn matkaa ja huolto ei ollut kovin nopeaa. Sähköhammasharjakin hajosi.

Seinät ovat yhä kesken maalauksen ja olohuoneessa ovat kirjahyllyt seisoneet keskellä huonetta kaiken toiminnan tiellä jo pari kuukautta.

Meillä on nyt auto! Miehen veli luopui osuudestaan autoon koska heille se jäi liian pieneksi surprise Ikävää tässä on se että vaikka pojat saivat auton lahjaksi äidiltään niin nyt me joudumme maksamaan siitä 1500e joka olisi puolet samanlaisen auton nykyisestä hankintahinnasta. Tämä ei mene mun jakeluuni, miksi me maksamme lahjaksi saadusta autosta mitään ennen sen myyntiä? Jos auto myydään sen takia ettei meillä ole sitä varaa pitää niin silloin puolet siitä saaduista varoista maksettaisiin mieheni veljelle, näin sanoo minun oikeustajuni. Vaan minähän olenkin ADHD joten en kai tajua miten asiat oikeasti menevät?

Mies meni tänään 3 viikon lomansa jälkeen taas töihin, koko loma lukuunottamatta viikon Visbyn matkaa onkin kulunut nenä kiinni tietokoneella tankkipeliä pelatessa aamuviiteen. Kaikki suunnitellut hommat jäi tekemättä angry
Turha puhua enää minulle harrasteesta, tuo on selvää addiktiota! Saa nähdä miten nyt kun on taas pakko herätä töihin aamusta.

Oma pääni on sekaisin kuin seinäkello, keskittyminen on huonompaa kuin ikinä, stressi hajottaa sen vähäisenkin toimintakyvyn mikä normisti olisi. frown

Ahdistusta lukuunottamatta en koe itseäni masentuneeksi, alakuloiseksi kylläkin nykyisestä rahatilanteesta johtuen. Siihenkin auttaa kun kärsii nämä muutamat päivät niin taas tulee rahaa hulppeat 300e eläkettä Kelalta wink.

Eli ei hätiä mitiä smiley