Varsinainen yllätys kun perjantaina tulin kotiin pojan muuttoa avustamasta ja avasin postit.

2300e lasku ja vaade maksaa se kokonaan 26.11 mennessä terveisin vuokranantaja! 

Kävi ilmi ettei mies ollut muistanut maksaa vuokria kolmeen kuukauteen, eikä näköjään muitakaan laskuja joita on kertynyt tuhannen euron verran! surprise
Miehellä on tilillään 2100e joten mihinkään turhuuteen rahaa ei ole mennyt, hän vain unohtaa tuollaisten ikävien velvollisuuksien olemassaolon kuin laskujen maksun eikä siksi muista siitä minulle edes mainita jotta voisin itse tarttua asiaan ennenkuin on jälleen häätöuhka ilmassa.
Tänään aloin purkamaan tuota katastrofia, tein maksusuunnitelman isännöitsijän kanssa ja budjetin kahdelle viikolle, vaan ei taida silti olla jouluna lahjoihin rahaa.
Joskus ihmettelen miksi minun, muistiongelmaisen ja keskittymiskyvyttömän adhd vammaisen pitää olla meistä se vastuullisempi aikuinen? no Mies käy mielellään töissä ja osallistuu mukana harrastuksiin mutta ei omaa niin yhtään oma-aloitteellista toimintakykyä!

Olen yhä ilman psykiatrian polin aikaa, ei sieltä ole terapeutti ottanut yhteyttä vaikka  viimeksi syyskuussa? sitä sieltä kyselin, vähemmästäkin vetää mielen matalaksi kuin tämä häätöuhkakirje.

Missasin HUSSin neurolekurin ajan, se olisi ollut viime viikolla mutta aivoni väittivät sen olevan tällä viikolla enkä ilmeisesti kertaakaan vilkaissut  kalenteria eikä se myöskään ollut kännykän muistutuksena joten yllätys oli taas suuri kun avasin kalenterin eilen. Pitää ottaa sinne yhteys vaan toisaalta mitä se hyödyttää kun en ole saanut sitä Modafinil lääkettäkään kokeiluun eikä mitään uusia addilääkkeitä tällävälillä ole keksitty joita voisin kokeilla sad

Eli samaa paskaa, eri paketti.
Mikään ei muutu eikä varsinkaan parempaan suuntaan.
Tyttären isä ei suostunut allekirjoittamaan muuttoilmoitusta kun lomake jonka postista sain ja joka postin mukaan on ainut jolla asian voi hoitaa ei hänelle kelvannut. Näinollen en vieläkään voi hakea asumistukea. Vastahan tyttö on asunut meillä vuoden ilematta kirjoilla. 
Nyt en pysty enempään, pää hajoo kaiken inhan ajattelusta.