Nyt minulle on myönnetty kuntoutustuki vaikka en ole kuntoutuksessa, jostain syystä Kela kuitenkin viskasi asiani Eläke Fennialle joka myönsi työkyvyttömyyseläkkeen nimellä kuntoutustuki elokuun loppuun summalla huikeat 377 ekua kuussa Jos mieheni ei olisi työssä en tiedä miten selviäisimme päivästä päivään. Raskasta on myös selittää kyselijöille miksi olen sairaslomalla näin pitkään koska tämä sairaus ei näy ruumiissa ja juhlafiiliksellä jaksan bilettää sen muutaman tunnin kuin normihenkilö, vaikka onkin voimat loppu seuraavan päivän vaikka kyse ei ole krapulasta. En muista koska olisin kärsinyt krapulasta, kummastakaan laadusta pientä päänsärkyä enempää. Pää ei kestä rankkaa ryyppäämistä joten juomiseni on enämpi maistelua ja seurasta nauttimista.

Tilille on yht´äkkiä ilmestynyt 700 ekua kun sain viikon sisään toisen kuntoutustuen ja nyt on tilanne hankala... Juuri nyt olisi rahat koiraan jos käytän ne nyt heti enkä ajattele mitään muita menoja tai tarpeita

Pitäisi päättää onko koiran koko, karvanpituus, turkinhoito tai rotutyypilliset luonteenpiirteet ne ratkaisevat seikat jotka kallistavat vaaán rekisteröidystä sijoituskoirasta rekisteröimättömään, jopa sekarotuiseen koiraan. Painiskelen yhä villakoiran ja sheltin välillä.... Koiran kuitenkin tarvitsen, tarvitsen syyn lähteä ulos joka päivä ja koira antaa sen minulle ilman pakkoa ja vitutusta, koiran koulutus antaa aivoilleni muuta ajateltavaa kuin oman tilanteeni murehtiminen ja lisää sosiaalisia kontakteja.

Ihmettelenkin miksi terapiakoiria ei ole enemmän.

Hmmm.... jos en olisi lääkkeellä, olisin jo menossa hankkimaan koiraa

Kissat meillä vaan vähenee, vanhin kissapoju muutti poikani kanssa asumaan koska tyttökisu ei enää hyväksynyt sitä

Olen myös päättänyt etten toista juoksua suostu kuuntelemaan, en tiedä miten omistaja sen hoitaa, mutta minä katson että tuo on liian epäsiisti ja äänekäs jotta se olisi järkevää, nyt odotetaan pentuja syntyväksi kesäkuun puolivälissä

Hassua että elämä on tällähetkellä näin ettei ole liian ahdistavaa eikä liian hyvin, ei ole syytä masentua kunnolla eikä syytä olla onnellinen varsinaista kipurajalla tasapainoilemista odotellen uutta paskasadetta niskaan.