Kävin aamusella haastattelussa "Ammatilliseen aikuisten pitkäkestoiseen kuntoutuskurssiin", se haastis kesti kaksi tuntia ja loppuajasta kaikki sanottu vain soljui ohi korvien mun esittäessä kiinnostunutta ja kärryillä olevaa Kela ratkaisee pääsenkö sille kurssille mutta vasta suunnilleen heinäkuussa ja kurssi alkaa sit elokuussa ja siihen mennessä kelalta pitää saada taas päätös kuntoutusrahan myöntämisestä jotten jää ihan tyhjän päälle. Hankaluutta asiaan tuo se seikka että Maltan lomani on juuri keskellä elokuuta ja pois kurssilta saa tietty olla vain sairaslomalapulla, toivottavasti asia ei kaadu siihen sillä jos noista pitää valita niin vaaka kallistuu kyllä hetkeäkään miettimättä loman puoleen. Kurssi sijaitsee Vantaalla, julkisilla kyllä pääsee mutta matka kestää yli tunnin parin vaihdon kanssa kun autolla pääsee vartissa . Lisäksi seutulippu on huisin kallis vaikka ylläpitokorvausta saakin kurssipäiviltä 17.40 euroa ja kela maksaa parikymppiä koulutusrahaa.  Noilla tuloilla ollaan kyllä taas ongelmissa, mutta onneksi se ei kestä kuin vuoden loppuun niin ehkä sitä jaksaa.

Tytön koulujuttu ei ees etene kun en ole saanut mitään vastausta reksiltä tai kuraattorilta, opettaja kyllä laittoi minulle oman näkemyksensä asiasta samana iltapäivänä, mutta sepä oli aivan eri kuin tytön versio Tästä päästään taas siihen kysymykseen jotta "Mitä seuraa kun hyperi hermostuu ja toinen komppaa?" Vastaus: Kumpikaan ei ajattele mutta toimii kyllä! On se kumma ettei edes lääkitykseni anna minulle harkinta aikaa vaan kaikkeen pitää reagoida heti ja nyt!

Ja nyt on aivokuollut olo, ruuan jaksoin just ja just tehdä uuniin muhimaan mutta nyt en jaksa muuta kuin koomata koneella, onneksi saan olla tässä melkein kolmeen eli noin tunnin vielä niin ehdin kerätä itseni kasaan ja alkaa suunnitella pesutupaan menoa.