Rico, alle 2v, Mittelspitz uros saapui meille kodinvaihtajana neljä päivää sitten, ongelmapakkaus kerrassaan. Haukkupannasta ei suuremmin hyötyä ja haukkuu liikaa kerrostaloon sopivaksi koiraksi. Remmirähjä, tappaa kaikki mummoista lapsiin ja koiriin, mielestään maailman napa ulkona. Lisäksi hyökkäilee kissoja päin, kissoista nuorempi ei korvaansa lotkauta mutta Mägi ei tykkää, kuten en minäkään. Feromonipanta on käytössä ja rauhoitti tilannetta alkupäivinä, nyt en enää usko sillä olevan juurikaan vaikutusta. Tottelevaisuusharjoitteita ja naksuttimen latausta, pieniä askelia jos minun jaksamiseni riittää.

Tytär muutti toissapäivänä meille, isänsä laittoi ennen sitä 22.30 tektiviestin jotta tyttö muuttaa huomenna eikä kunnon selitystä. Muuten menee hyvin, mutta aamut ovat horroria koska itsensä kaunistaminen on elämän tärkein asia, voittaa aamupalan ja kouluun ehtimisen. Molempina aamuina on myöhästynyt vaikka minä olen patistamassa.

Kela ei ole saanut sairaslomani jatkohakemusta, masislekuri on odottanut addilekurini selvitystä siitä miten lääkitsemättömyys vaikuttaa elämääni eikä kumpikaan lekuri ole tehnyt työtään joten kela ei ole saanut saikkuhakemustani ajoissa, sairaslomani loppui eilen! Tämä tarkoittaa sitä etten saa muuta rahaa kuin veronpalautuksen 400 e tässä kuussa ja siitä pitää maksaa 150 e Ricon osamaksua, jäljelle jää siis 250e kuukaudeksi, ainakin kuukaudeksi siis, kela ei ole kiitelty nopeudestaan paitsi perinnässä. Kunhan nyt edes saisivat sen saikkupaperin kelaan saakka

Kättärillä kävin ja otettiin taas uusia testejä, vasta vähän ennen joulua selviää mikä minua vaivaa.

Lopetin Edronaxit kun ne aiheuttivat ahdistusta ja itkuisuutta sekä uniongelmia ja muuta ei niin kivaa vaivaa. Pari päivää lääkkeen lopettamisen jälkeen huomasin että oloni on kevyt ja toiveikas ja tajusin että ahdistus olikin lääkkeestä eikä päästäni lähtöisin. Uusi lääke kokeiltavaksi heti kun saan sihen rahaa irti, Medikinet tälläkertaa.  Mutta nyt alkaa taas uusi masennusjakso sillä en selviä tällaisista paineista. En edes osaa päättää pidänkö Ricon koska sen kuntouttamisessa on niin suuri työ vai luovunko siitä, muutaman päivän päästä minun pitää tehdä se päätös.

Miksi ei voi olla vähäisempiä ongemia minun kuormanani, onko lopputulos suljettu osasto vai yksiöönsä erakoitunut vanheneva nainen, en oikein osaa nähdä aurinkoa pilvien takaa.