Sain Stratterasta yllättäen  inhan allergisen reaktion joka ilmenee molempien käsien voimakkaana nokkosihottumana joka ei ota parantuakseen, nyt on menossa toinen kortisonipillerikuuri kun ensimmäinen ei purrut riittävän hyvin ja käsivarret on täynnä tulehtuneen näköistä rakkulaa joka ihme kyllä ei ole kipeää tai edes kutia enää juurikaan. Pahan näköistä se kyllä on.

Koetan saada niistä kuvaa tänne kaikkien silmäniloksi

Naapin leikkaushaava alkoi vuotamaan ja särkylääkkeitä oli liian vähän joten kun se kipuili sunnuntain niin että pahaa teki niin vein sen toistamiseen samalle lekurille. Lisää särkylääkkeitä ja antibioottikuuri, nyt on taas kaikki hyvin.

Ärsyttää koko ajan joku, jutut lentelee käsistä ja ympäriltä kun mun liikkeet on taas niin hosuvia, samoin kirjotusvirheitä suorastaan sataa kun näpit lentää näppiksellä... Uutta addilääkitystä pääsen kokeilemaan vasta kun kädet on kunnossa ja vanhat vinkeet sen kun pahenee, kohta en pysty taas keskittymään mihinkään muuhun kuin erityisiin kiinnostuksen kohteisiini joista uusin on karppaus.

Aloitin vähähiilihydraattisen ruokavalion viikko sitten ja aikamoista opettelua tämä on, mutta on kiintoisaa nähdä kuinka vanhat juurtuneet käsitykset laihdutusruoasta saavat minut tappelemaan joka kerta kun teen ruokaa jotta osaan laittaa tarpeeksi rasvaa syömisiini.

Niin, se lääkitys on Voxra, ei varsinainen addilääke mutta kun minulle ei sopinut metyylifenidaatti eikä atomoksetiini valmiste niin tässä sitä ollaan, viimeisellä oljenkorrella.....

Nyt ilman lääkettä olen kyllä ihan hukassa, sekoilen ja unohtelen koko ajan ja hermot menee vähästä, ei mikään ihme että tällaisesta masentuu ajankanssa.

Kissan synnytyskin lähestyy, ehkä jo ensi yönä alkaa tapahtua. Kunhan ei mene niin myöhään että joudun perumaan Auroran addiryhmän sen takia.