Tytär soitti kesken koulupäivän kun opettaja oli estänyt hänen menonsa englannintunnille kahvin kanssa, samaan aikaan sisään kuitenkin meni kolme muuta tyttöä joilla oli juomat mukanaan Tyttö tietty tästä hermostui ja huusi mitä mieleen tuli. Hänellä on aina ollut rajut reaktiot epäoikeudenmukaiseen kohteluun. Seuraavan tunnin ollessa alkamassa ja lasten odottessa käytävällä kun tyttö puhui minun kanssani puhelimessa opettaja tuli sanomaan tytölleni ettei hän saa osallistua myöskään tälle tunnille .

 

Lähetin tällaisen sähköpostin kouluun:

Tyttäreni M soitti minulle 09.55, 7.3 2011 ja kertoi että
T on estänyt häntä osallistumasta  englannintunnille syynä
M:llä kädessään oleva kahvimuki, M kuitenkin huomasi että tunnille
menevillä oli kaksi energiajuomapulloa ja yksi kolajuomapullo käsissään.
Seuraavan tunnin alkaessa T kielsi M:ää osallistumasta
opetukseen vaikka M puhui kanssani puhelimessa eikä kiinnittänyt
opettajaan huomiota.

Miten tämä voi olla asiallista ja opetustyötä tukevaa toimintaa?
On opettajilla tiedossa että tyttäreni on herkästi tilanteisiin reagoiva
ja suhtautuu epäoikeudenmukaiseen kohteluun voimakkaasti ja kovalla
äänellä, hän on nuorisopsykiatrian polilla tutkimuksissa ja toivon että
kaikki tällaiset tilanteet välitetään kuraattorin kautta myös sinne.

En silti siedä sitä että hänet otetaan helpoksi kohteeksi kun opettaja
tarvitsee piristystä päiväänsä.

M V

M:n äiti
 

Lähetin tästä sähköpostia kouluun rehtorille ja kuraattorille sekä tälle kyseiselle opettajalle, mutta yllätys, opettajan postit eivät mene perille ja rehtori on poissa eikä varareksin osoitetta löydy koulun sivuilta, no, ainakin kuraattori joka on ollut tyttöni kanssa tekemisissä paljonkin saa viestin.

Tuleekohan koululta mitään vastinetta viestiini, ainakaan kun olen aiemmin pyytänyt tunnuksia koulun nettiin en ole saanut mitään vastausta.

Juttelin tytön kanssa siitä että voisiko tilanteisiin reagoida hillitymmin ja pitää hermonsa paremmin hallussa jotta opetukseen osallistuminen onnistuisi ja siitä että aiemmassa koulussa tilanne oli aivan sama eli koulusta se ei ole kiinni että näitä kärhämiä sattuu vaan tyttäreni reagoinnista. Tyttö odottaa nyt pääsyä psykologisiin testeihin jotta voidaan sulkea pois muut kuin ADHD, niihin tutkimuksiin kun näyttää olevan todella mahdoton päästä ja se aiempi höpöhöpö diagnoosi kummittelee siellä ja hankaloittaa jatkotutkimuksiin pääsyä.

On tää perseestä