Tyttö kävi addilekurilla joka ½ tunnin päästä olis sitä mieltä että selvä tapaus ADHD ja 18mg  Consertalla aloitetaan heart
Maksoikin vain 139e kelakorvauksen jälkeen jonka sain samantien kassalla heart Lääke vaikuttaa selvästi vaikka tarvitaan annoksen nostoa ainakin 36mg:n, mitään ihmeempiä sivareitakaan ei tullut, hyvältä näyttää siis. Tyttö lopettaa peruskoulun kesken 16.3 ja jatkaa peruskoulun opintojaan iltalukiossa syksyllä jotta saa päättötodistuksen ja pääsee jatko-opintoihin kiinni.  Harmi vain että piti mennä näin kauan ennenkuin tuli oikea dg ja toimiva lääkitys joka tukee itsehillintää ja impulsiivien hallintaa niin että pystyy keskittymään ja muistamaan.

Omia lääkkeitäni en ole vieläkään pystynyt hakemaan apteekista kun rahat ei niihin vaan riitä eli nyt on ollut jo pitkä tauko lääkekokeiluissani, toimivaa lääkettä kaipaan kyllä kovin. Jatkuvasti jää esim. hellanlevy päälle tms. vaarallista! Lääkäriaikaani olen siirtänyt jo kahdesti kun en ole päässyt kokeilemaan lääkitystäni, uusi aika on nyt toukokuussa. blush Ja perse jäätyy kiinni tuoliin tms. samalla kun keskittyminen ei kuitenkaan anna mahdollisuuksia esim. venyä fasessa tai keskustelupalstoilla eli koko päivä on haahuilua eri juttujen välillä, milloin puolituntia sohvalla, milloin tunti tietokoneella, taas sohvahetki, tietokonehetki, vähän tiskiä, tietokone, vähän käsitöitä/lukemista, vähän telkkaria, ruoanlaittoa, ai, piti koirakin viedä päivälenkille......... ÄÄÄÄÄHH!!!!!angry Kun on toimiva lääke se menee näin: Telkkua ½h, koneella ½h, koira ulos, tiskiä, pyykkiä, lukemista, käsitöitä, tietokone ½h, ½h ruoanlaittoa,.......... siivoaminen tms. sujuu silloin vasemmalla kädellä, nyt ei kaksin käsinkään!

Ricon paperit ei ole vieläkään päätyneet minulle, laitoin testaria viime viikolla, ei vastaustaangry Alkaa pikkuhiljaa ärsyttämään angry

Masisterapeuttini oli viimeksi 2.1 kipeä ja sieltä soitettiin että lähettävät uuden ajan, ei ole (taaskaan) näkynyt enkä ole saanut itse tehtyä asialle mitään, en yleensä edes muista sitä päivällä silloin kun pitäisi soittaa sinne.indecision Nyt laitoin kännyyn muistutuksen maanantaille. Pikku paniikki alkaa taas nostaa päätään sillä saikku loppuu toukokuussa ja nyt ollaan jo maaliskuussa! Viimeksikin oli Kelan toiminta niin hidasta että meni yli kuukausi rahattomana enkä tahdo sen toistuvan jos vain pystyn siihen vaikuttamaan eli yritän potkia itseni hankkimaan sekä terapia että lekuriajan niin ajoissa että Kela ehtii käsittelemään asiani niin ettei katkosta tule. Toukokuu on vain niiiiiin kaukana.......

Kuntouduin siitä kammottavasta leikkauksesta hyvin ja nopeasti, mutta kun piti käydä omassa arvauskeskuksessa jälkitarkastuksessa niin sattui venäläisperäinen lekuri joka vaikka oli kovin mukava ei tuntunut paljoakaan ymmärtävän minun puheistani tai saati minä hänen puheestaan. Hän oli kuitenkin sitä mieltä että minulla on oltava tulehdus vaikka tulehdusarvot verikokeesta oli alle 5 eli tosi alhaiset enkä aristellut painelua mistään, ei ole kipua tai arkuutta mutta kun on yhä hiukan ei-niin-kirkasta vuotoa niin vaikka hän soittikin leikkaavalle gynelle sairaalaan ja sai sieltä kuulla että vuoto on normia ja jatkuu joskus kaksikin kk ja leikkauksesta on 1kk aikaa, niin silti hän määräsi minulle kahta eri antibioottia ja jälkitarkastuksen viikon päähän. En ostanut lääkkeitä enkä mennyt jälkitarkastukseen, vuoto on lakannut kokonaan, ei ole lämpöä eikä kipuja eikä minusta näinollen myöskään tulehdusta.

Itseäni en osaa taas hillitä, olen haalinut monta aikaavievää ja haastavaa projektia tälle kuulle kuten röyhelöhunnun tai parin teon, uusi k-a mekko tyköistuvana ja siihen tyköistuva alusmekko, kaksi kruunajaisviittaa joihin tuntuu olevan kiven takana saada kankaat ja nelisen kaartin asetakkia enkä ole vielä aloittanut kuin yhtä huntua surprise.

Visbyn reissu ensi kesänä ja sen järjestelyt kun reissussa on kolme perhettä ja kaksi teiniä, yksi koira ja yksi vauva, pää kohta hajoaa, ei saada lentoja koska kaikki paluulennot ovat jo täysiä ja autoja on kaksi ja sänkyjä talossa kuusi...Laivalla on vain auto+4h paketteja eli ei sänkyjä kaikille.... Huomenna menemme veljeni luo selvittämään tätä dilemmaa.