Taas on sattunut kaikkea ja siitäkin suuri osa ikävää

Miehen veljelle syntyi ensimmäinen lapsi mutta kun oli kaikkea sovittuna juuri niiksi pariksi ekaksi päiväksi ei mies päässyt heti laitokselle sitä katsomaan. Miehen veli järjesti sitten varpajaiset heti seuraavana päivänä ja mieheni joi siellä itsensä niin tolkuttomaan kuntoon että tuli pahalle päälle ja räyhäsi minulle siitä ettei hän ole päässyt katsomaan vauvaa kun oli ensin viikottainen sauna ja seuraavana päivänä minun siskoni muutto josta hän meni varpajaisiin eli kaikki oli siis minun syytäni ja elämän tärkein asia olisi ollut nähdä vauva heti ja nyt!!! Huokaus! Seuraava päivä eli Vappu meni tietty herralta krapulassa ja koska hän oli tosi kiukkuinen niin lähdin pois kotoa ja torppasin kaikki vappusuunnitelmat heti aamusta. Vietin vapun poikani kanssa siivoten gerbiiliterroja ja tarkistamalla niiden pentujen sukupuolet ja kunnon yms. sellaista, menihän se niinkin. Onneksi tuommoista tolkuttomuuksiin menevää juomista ei satu hänelle kuin max kerran vuodessa, useimmin sattuessa olisi kyllä avioliitto katkolla. 

Tyttö on minulle ihan käärmeissään kun ei ole rahaa hänen ripsivärjäykseensä ja hiustenleikkuuseensa kun rahani menivät pariin laskuun ja koiran kastraatioon, aina ei voi voittaa

Gynekologiset ongelmat vaivaa taas niin että siitä on haittaa joka kerta kun pitää vessaan mennä, ihme että sain hoidettua ajan lääkäriin viime viikolla ja pääsen sinne parin päivän päästä, vastahan olen toista vuotta sitä aikaa yrittänyt saada soitettua Tämä tietenkin tarkoittaa sitä että joudun leikkaukseen kesällä ja se taas tarkoittaa sitä etten voi aloittaa Kiipulan kuntoutuskurssia loppukesästä koska tästä leikkauksesta tulee 2kk sairasloma.

Kävin kylpylässä ja ostin sitä varten uimapuvun, siellä huomasin että puku roikkuu persauksesta

Ja nyt ehkä suurin harmin aihe! Strattera ei sovi minulle!

Sain siitä allergisen reaktion, kumpaankin käteen kämmenselistä kyynärpäihin nokkosihottuman joka kutiaa niin että tekisi mieli raapia raastinraudalla! Sain niihin lääkkeeksi kortisonitabletit jotka juoksuttaa pissalla yölläkin joten en ole juurikaan nukkunut.

Kissanperkele ja Naappi ovat terrorisoineet parvekeistutuksiani niin että kaksi yrttiä on mennyttä

Väsyttää ihan sikana .....